З Всесвітнім днем водних ресурсів! Цього року він проходить під гаслом «Вода для миру».

💧 Цього року він проходить під гаслом «Вода для миру».

«Вода не може бути зброєю. Вона має бути інструментом миру» – зазначив заступник Міністра з питань європейської інтеграції Євгеній Федоренко.

Водні ресурси є стратегічним, життєво важливим природним ресурсом, адже вони забезпечують усі сфери життя і господарської діяльності людини.

Сьогодні фахівці Регіонального офісу водних ресурсів у Полтавській області взяли участь в засіданні круглого столу з нагоди відзначення Всесвітнього дня води, який відбувся в залі засідань Диканської селищної ради.

Особливу увагу акцентовано на  приверненні уваги до проблем якості питної води, необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання, особливо під час війни.

В засіданні взяли участь представники Комунальної установи природно заповідного фонду регіонального ландшафтного парку «Диканський» Полтавської обласної ради; Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської ОВА, Державної установи «Методично-технологічний центр з аквакультури», Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Полтавській області, Диканської селищної ради, а також представники виконкому, старостатів та депутатського корпусу Диканської селищної ради, суб’єкти господарювання.