ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ БАСЕЙНОВОЇ РАДИ НИЖНЬОГО ДНІПРА

18 січня 2024 року керівництвом РОВР у Полтавській області, спільно з представники громадських організацій, органів влади і місцевого самоврядування, експертів, вчених та фахівців водогосподарсько-екологічного напрямку, представниками засобів масової інформації та інших в режимі відео-конференції взято участь у онлайн-засіданні басейнової ради нижнього Дніпра.

Окрім того, на онлайн-засідання були  запрошені: начальник Кам’янського управління захисних масивів дніпровських водосховищ, заступник начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Дніпропетровській області, начальник відділу водокористування Управління каналу Дніпро-Донбас, в.о. начальника Управління каналів річки Інгулець для презентації пропозицій до Плану заходів із захисту від шкідливої дії вод на 2024 рік у межах суббасейну Нижнього Дніпра.

Також, за результатами засідання затверджено план роботи басейнової ради нижнього Дніпра на 2024 рік, розглянуті організаційні питання, що стосувалися внесення змін до персонального складу басейнової ради нижнього Дніпра.