Платні послуги

З метою виначення можливості забору води з поверхневого водного об’єкта для забезпечення потреб підприємства, зрошення сільськогосподарських земель, а також розрахункових умов про водний об’єкт для визначення нормативів гранично-допустимих скидів Регіональним офісом водних ресурсів у Полтавській області на підставі постанови Кабінету міністрів України від 26.10.2011 №1101 “Про затвердження переліку платних послуг, які надаються бюджетними установами, що належать до сфери управління Державного агентства водних ресурсів” проводяться гідрологічні вишукування та відповідні розрахунки на водні об’єкти.

29 березня на замовлення ТОВ «Глобино Агро» фахівцями Офісу разом з представниками Замовника здійснено виїзд на територію поблизу с. Демченки Глобинської територіальної громади Кременчуцького району Полтавської області для обстеження та проведення інженерних гідрологічних вишукувань по робочому проекту «Нове будівництво водозабору та системи зрошення ТОВ “Глобино Агро” за межами населених пунктів (поблизу с. Демченки) Глобинської територіальної громади Кременчуцького району Полтавської області».

В ході робіт візуально обстежено ділянку осушувального каналу річки Хорол та за допомогою ехолоту проведено контрольні заміри глибин в каналі.

За результатами обстеження фахівцями Офісу буде видано, в установлені терміни, гідрологічні розрахунки, які необхідні при проектуванні водозабору на зрошення  з осушувального каналу р. Хорол.