Сформовано новий склад басейнової ради середнього Дніпра на період 2023-2028 років

23 листопада в режимі відео-конференції відбулись установчі збори заінтересованих сторін щодо формування нового складу басейнової ради середнього Дніпра на період 2023-2028 років, учасниками зборів ухвалено персональний склад басейнової ради згідно з поданими пропозиціями.

Відповідальним за підготовку зборів заінтересованих сторін та оновлення персонального складу Басейнової ради середнього Дніпра відповідно до наказу Держводагентства від 21.07.2023 № 89 «Щодо оновлення персонального складу басейнових рад» було Басейнове управління водних ресурсів середнього Дніпра.

На установчих зборах  обрано голову Басейнової ради, його заступника, виконавчого секретаря, а також ухвалено структуру секретаріату басейнової ради. На посаду голови Басейнової ради середнього Дніпра було обрано Володимира Максименка, заступником голови Басейнової ради – начальника БУВР середнього Дніпра Миколу Урупу.

Одним із членів секретаріату басейнової ради обрано начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Полтавській області – Монастирського Олександра Миколайовича.